'Italiaanse topclub zet vol in op komst Noa Lang'

6 oktober 2021, 14:50   Bijgewerkt: 6 oktober 2021, 14:57

Aanstaand Oranje-international Noa Lang heeft zich de laatste maanden in de kijker gespeeld van diverse topclubs. Sinds deze week hoort ook AC Milan bij het flinke rijtje aan geïnteresseerde clubs. De aanvaller zette vorige maand nog zijn krabbel onder een nieuwe, verbeterde verbintenis bij Club Brugge.

Toch hoopt Milan de buitenspeler tot een transfer te verleiden, weet La Gazzetta Dello Sport. Het management van de vleugelaanvaller heeft zelfs al contact gehad met de bewindslieden van AC Milan. De herrezen topclub zal diep in de buidel moeten tasten voor zijn komst: de Italiaanse sportkrant schat zijn huidige waarde op een bedrag van rond de veertig miljoen euro.

Lees ook: Van Gaal toont begrip voor Lang: "Saai als iedereen hetzelfde is"

Lang behoort deze week voor het eerst tot de definitieve selectie van het Nederlands elftal, dat in strijd om WK-kwalificatie Letland en Gibraltar treft. De voormalig Ajacied was dit seizoen al goed voor vier goals en vier assists. De 22-jarige vleugelflitser uit Capelle aan den IJssel beleefde afgelopen seizoen met zestien competitietreffers en negen assists een waanzinnig debuutseizoen.

Eerder deze maand lekte al uit dat Arsenal interesse heeft in de buitenspeler. In de zomer brachten Engelse media hem ook al in verband met een transfer naar Leeds United.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen