Sterk elftal PSV niet langs TOP Oss; terugkeer Madueke

6 oktober 2021, 20:18

PSV heeft woensdagmiddag in een besloten oefenwedstrijd niet weten te winnen van TOP Oss. Op trainingscomplex De Herdgang kwamen beide ploegen niet tot scoren. Voor de Eindhovenaren was er echter ook goed nieuws: Noni Madueke stond aan de aftrap en speelde 65 minuten mee.

Dat is goed nieuws, omdat Madueke de laatste drie duels moest missen door een hamstringblessure die hij in de competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles opliep. Inmiddels was hij dus voldoende hersteld om woensdagmiddag te starten. In het oefenduel kon hij zijn ploeg nog niet aan doelpunten helpen. Na ruim een uur spelen werd hij vervangen door de achttienjarige Dante Sealy, die zo voor het eerst een wedstrijd met de hoofdmacht speelde.

Naast Madueke stonden er meer vaste krachten aan de aftrap bij PSV. Olivier Boscagli, Marco van Ginkel, Armindo Bruma en meer bekende namen stonden gewoon op het wedstrijdformulier, maar ook zij konden de ploeg tegen de nummer vijftien van de Keuken Kampioen Divisie niet aan een zege helpen.

 

Volgens het Eindhovens Dagblad hing een overwinning voor PSV wel degelijk in de lucht. De krant sprak van een fors overwicht in de slotfase, met daarbij ook de nodige kansen. Doelpunten vielen er dus niet en daarom bleef het 0-0. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen