Moeder Mbappé zorgt voor opmerkelijke draai in soap

6 oktober 2021, 23:59   Bijgewerkt: 5 december 2023, 11:47

De soap rond Kylian Mbappé is voorlopig nog niet voorbij. De afgelopen maanden leek het er steeds meer op dat de aanvaller na dit seizoen transfervrij naar Real Madrid zou vertrekken, maar ook een langer verblijf bij Paris Saint-Germain behoort toch weer tot de mogelijkheden. Fayza Lamari, de moeder van de Fransman kondigde die opmerkelijke ommekeer in de soap woensdag aan.

In gesprek met Le Parisien vertelde zij namelijk dat het kamp van Mbappé inmiddels weer in gesprek is met PSG over een nieuwe verbintenis, iets dat eerder juist niet meer tot de mogelijkheden leek te behoren. "Die gesprekken gaan goed. Ik heb maandagavond zelfs met Leonardo (sportief directeur van PSG, red.) gesproken." Of dat ook tot een overeenkomst zal leiden, is volgens Lamari nog de vraag. "Maar één ding is zeker: hij zal tot het einde alles geven om de Champions League te winnen."

Ook Mbappé zelf lijkt nog niet te weten waar zijn toekomst ligt, zo viel uit de woorden van zijn moeder op te maken. "Kylian moet zich goed voelen. Als hij niet tevreden is, is hij in staat om te zeggen dat hij zijn carrière wil beëindigen. Dat vertelt hij ons best vaak", ging zij lachend verder. "Bij Kylian kan het van de ene op de andere dag omslaan."

De verrassende uitspraken van Lamari kwamen in de week waarin ook Mbappé zelf inging op de transferperikelen. Hij vertelde onder meer dat hij afgelopen zomer graag naar Real had willen vertrekken, te meer omdat PSG dan nog aan hem kon verdienen. Toch was het absoluut niet zo dat hij Parijs wilde verlaten: alleen voor een transfer naar Real zou hij daarvoor open staan.

Lees ook: Mbappé openhartig: "Ik heb PSG gevraagd of ik mocht vertrekken"

Lees ook: Mbappé over Messi

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen