Bizarre situatie Guinee-Bissau: "Dan kunnen ze ook voetballen"

6 oktober 2021, 21:04

Kort voor de wedstrijd tussen Marokko en Guinee-Bissau eigenlijk zou moeten beginnen, is er nog altijd veel onduidelijkheid. Een groot deel van de selectie van de bezoekers heeft een voedselvergiftiging opgelopen en het lijkt er daarom niet op dat de wedstrijd door kan gaan. Toch is dat wel wat de FIFA van de ploeg eist.

Dat vertelde de half-Nederlandse international Basil Camara, speler van TEC Tiel (op foto), aan ESPN. "De FIFA is vanochtend even geweest om te kijken hoe het gesteld is. Dan merk je dat Marokko een heel groot voetballand is hier in Afrika, waar veel respect voor is. Ik denk dat als dit bij hen was gebeurd, de wedstrijd er gelijk uit werd gegooid."

Nu was dat dus niet het geval. Camara verteld hoe hij deze ochtend met slechts vier ploeggenoten aan het ontbijt zat, terwijl de rest ziek op bed lag. "Zij zeiden toen gelijk: 'kijk, ze kunnen ontbijten, dan kunnen ze ook voetballen'. We weten nog steeds niet waar we aan toe zijn. Er bestaat een kans dat er gewoon gevoetbald moet worden vanavond."

Inmiddels is de wedstrijd tussen de landen zoals gepland om 21.00 uur begonnen. 

Lees ook: Bizarre taferelen: hele selectie Guinee-Bissau vergiftigd

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen