Suárez nog niet klaar met Koeman: "Had de persoonlijkheid niet"

6 oktober 2021, 21:14   Bijgewerkt: 6 oktober 2021, 21:25

Met een goal en een assist nam Luis Suárez in de topper tussen Atlético Madrid en FC Barcelona zijn gewenste wraak op Ronald Koeman. Dat betekent echter nog niet dat het hoofdstuk voor de Uruguayaan nu is afgesloten. In een livestream op Twitch ging hij onder meer in op zijn tijd bij Barcelona, waarbij hij opnieuw uithaalde naar de trainer.

Dat Suárez Koeman de manier waarop hij is vertrokken kwalijk neemt, is geen geheim meer. In aanloop naar de topper trapte hij weer eens na en enkele dagen na de overwinning deed hij dat dus opnieuw. "Koeman had niet de persoonlijkheid niet om te vertellen dat ik niet meer in zijn plannen voorkwam", vertelde hij in een livestream van de Spaanse journalist Gerard Romero. "Bartomeu (de toenmalig president van de club, red.) moest mij bellen om het te vertellen." 

Uiteindelijk sprak Koeman wel met Suárez, maar ook dat werd geen gesprek dat de spits zijn trainer in dank afnam. "In ongeveer veertig seconden nam hij afscheid van me. Dat is niet hoe je iemand wegstuurt. Er waren nog veel dingen onduidelijk. Hij vertelde me alleen dat ik niet meer in zijn plannen voorkwam."

Met een goal en een assist had Suárez bij de 2-0 zege op Barça zijn gewenste wraak op Koeman dus te pakken. Overigens gaf hij na afloop wel aan zich schuldig te voelen tegenover zijn oude club. Ik ben nog altijd een culer, dus ik wist al voorafgaand dat ik mijn excuses wilde aanbieden als ik scoorde", zei hij na afloop in de Spaanse pers. 

Lees ook: Suárez bood excuses aan na goal: "Barca heeft het zwaar"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen