Dilemma voor Ajax: "Ze kunnen nu niet meer om Onana heen"

6 oktober 2021, 23:26   Bijgewerkt: 6 oktober 2021, 23:39

Volgens Valentijn Driessen kan Ajax nu echt niet meer om André Onana heen. Woensdag werd bekend dat Maarten Stekelenburg dit seizoen niet meer in actie kan komen, waardoor de keeperskwestie alleen nog maar lastiger wordt. Ajax lijkt Onana niet meer in het eerste elftal te willen zien, maar volgens Driessen moet de club zijn principes opzij zetten.

Bekend is dat de clubleiding van Ajax niet blij is met de houding van Onana. De doelman, die wegens zijn dopingschorsing al acht maanden niet in actie is gekomen, stelde te hoge eisen in de onderhandelingen over een nieuw contract en dreigt nu gratis de deur uit te lopen. Volgens geruchten heeft hij zelfs al een voorcontract getekend bij Internazionale. "In de clubleiding zien ze het liefst dat Erik ten Hag Onana niet meer opstelt, maar ik denk dat je er nu niet meer onderuit kan", stelde Driessen op de website van De Telegraaf.

"Op dit moment sta je met Pasveer in de Champions League, dat is ook heel matig", ging hij verder. "Hij pakt geen punten voor je, maar verliest ze. Daarachter heb je Jay Gorter. Die heeft een uitstekend seizoen achter de rug in de Eerste Divisie bij Go Ahead Eagles, maar speelde nog geen enkele wedstrijd op het hoogste niveau in de Eredivisie. Moet je daar dan mee gaan spelen tegen Besiktas, Dortmund en Sporting? Ik denk dat ze Onana zo snel mogelijk bij de ploeg moeten halen."

Eerder werd bericht dat Ten Hag de doelman van Overmars niet mág opstellen. "Misschien is het ego van Overmars straks gekrenkt, maar dat moet hij maar even opzij zetten. Hij moet handelen in het belang van Ajax en dat is dat de beste keeper in je selectie - die je nog gewoon betaalt - op doel staat. Hij heeft geen misdaad begaan, hij vraagt gewoon veel geld. Dat hoort bij onderhandelingen, dat zie je ook bij andere clubs. Dat zal je door de vingers moeten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen