'Pogba zet United in wachtkamer na contractaanbieding'

7 oktober 2021, 12:23   Bijgewerkt: 25 oktober 2021, 13:50

Manchester United wil graag verder met middenvelder Paul Pogba. De Fransman beschikt op Old Trafford over een contract dat aankomende zomer afloopt en heeft nog altijd niet verlengd.

De Engelse topclub heeft Pogba deze zomer daarom een aanbieding gedaan om zijn contract met meerdere jaren te verlengen. Dat laat journalist Fabrizio Romano donderdag weten via Twitter. In juli zou de club van coach Ole Gunnar Solskjaer het nieuwe contract voor de neus van Pogba hebben voorgeschoteld, maar van een reactie vanuit het kamp van de wereldkampioen is het nog niet gekomen.

Pogba zou bij Manchester United tevens kunnen uitkijken naar een salarisverhoging. De voormalig speler van Juventus heeft het aanbod in beraad, maar wacht vooralsnog - samen met zaakwaarnemer Mino Raiola - met het nemen van een definitieve beslissing. L'Equipe laat donderdag eveneens weten dat Pogba voornemens is om in Manchester te blijven en dat een contractverlenging slechts een kwestie van tijd is.

Lees ook: 'Pogba wikt en weegt

Pogba verruilde Juventus in 2016 voor een slordige zeventig miljoen euro voor de Premier League. Voor dat hij richting Italië vertrok, droeg hij als talent tussen 2009 en 2012 ook al het shirt van Manchester United om de schouders. In 215 officiële duels bij de club, was hij tot dusver 38 keer trefzeker. Afgelopen zomer werd Pogba gelinkt aan een overgang naar Paris Saint-Germain.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen