Utrecht toont veerkracht tegen Sparta, RKC klopt Heerenveen

7 oktober 2021, 16:23

FC Utrecht heeft donderdagmiddag in een vriendschappelijke wedstrijd Sparta Rotterdam opzij gezet. Het doelpuntrijke oefenduel in De Galgenwaard eindigde in 3-2. RKC Waalwijk klopte achter gesloten deuren sc Heerenveen met 2-0.

FC Utrecht - Sparta Rotterdam 3-2

Twee keer op achterstand, maar toch winnen. Utrecht flikte het deze middag tegen Sparta. De bezoekers uit Rotterdam namen vroeg in de wedstrijd de leiding via Mario Engels, die een zelf versierde strafschop benutte. Mimoun Mahi schoot Utrecht twintig minuten later op 1-1, wat tevens de ruststand was.

Vroeg in de tweede helft kwam Sparta opnieuw op voorsprong. Dirk Abels tekende met een kopbal voor de 1-2. Lang konden de Rotterdammers niet genieten van de voorsprong, want Adrian Dalmau zorgde twee minuten later aan de andere kant voor de razendsnelle gelijkmaker. In de slotfase bezorgde Benaissa Benamar de thuisploeg de zege door een voorzet tegen de touwen te werken.

RKC Waalwijk - sc Heerenveen 2-0

In een besloten oefenwedstrijd werkte RKC vanmiddag aan het zelfvertrouwen door Heerenveen te verslaan. Iliass Bel Hassani zette de Waalwijkers halverwege de eerste helft op voorsprong, Melle Meulensteen bepaalde vlak voor tijd de eindstand op 2-0. Toen de clubs elkaar eerder dit seizoen in competitieverband troffen, won Heerenveen met 3-2.

Overige uitslagen

Cercle Brugge - FC Twente

Go Ahead Eagles - SK Lommel 2-2

VfL Bochum - NEC 5-4

Arminia Bielefeld - Heracles Almelo 2-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen