Van Boekel krijgt rolletje in Nations League-finale

8 oktober 2021, 12:35

Pol van Boekel maakt zondag deel uit van het scheidsrechtersteam dat de Nations League-finale tussen Spanje en Frankrijk in goede banen moet zien te leiden. De Nederlandse scheidsrechter is door de UEFA aangesteld als een van de assistenten van de VAR.

Van Boekel zal vanuit het VAR-busje de Engelse arbiter Anthony Taylor assisteren. Samen met Stuart Attwell (VAR), Chris Kavanagh (assistent-VAR) en Lee Betts (assistent-VAR) zal hij gedurende de wedstrijd beelden terugkijken. Van Boekel heeft dezelfde rol bij de troostfinale tussen Italië en België, die een paar uur eerder wordt gespeeld.

Van Boekel had in de wedstrijden in de halve finale ook al een rolletje achter de schermen. Bij de wedstrijd tussen Italië en Spanje was hij de video-scheidsrechter, bij de ontmoeting tussen België en Frankrijk was hij de assistent van VAR Christian Dingert.

De Nations League-finale tussen Spanje en Frankrijk gaat zondagavond om 20.45 uur in Milaan van start. Eerder op de dag, vanaf 15.00 uur, nemen Italië en België het in Turijn tegen elkaar op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen