Koeman krijgt steun van Barça-legende: "Het is oneerlijk"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

8 oktober 2021 – Ronald Koeman krijgt veel kritiek als trainer van FC Barcelona. Volgens de geruchten is de oefenmeester al meer dan twintig keer bijna op straat gezet, maar hij is er nog altijd. Als het aan Rivaldo ligt, blijft dat ook nog wel even zo. De oud-voetballer van de club neemt het op voor de Nederlander.

Koeman krijgt steun van Barça-legende: "Het is oneerlijk"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Barcelona gaat door een moeilijke fase, maar ik heb er alle vertrouwen in dat de club genoeg kwaliteit heeft om beter te presteren en de huidige situatie weet om te draaien. Sommige spelers waren in het verleden aan het klagen over een gebrek aan kansen. Ze moeten juist nu gaan bewijzen dat ze het vertrouwen van de club verdienen en dat de club geen fout heeft gemaakt om ze te halen", vertelt de Barça-legende, die meer dan honderdvijftig duels speelde. Overigens wil hij bij Betfair niet zeggen over welke spelers hij het heeft.

Rivaldo stelt dat Koeman weinig kan doen aan de moeizame resultaten. De trainer verloor de afgelopen weken van Bayern München (0-3) en Benfica (3-0) in de Champions League. In de competitie gaat het ook niet soepel. Atlético Madrid (2-0) bleek een maatje te groot, terwijl Cadiz en Granada een punt pakten tegen de Blaugranas. De Braziliaan vindt dat de oefenmeester met een matige selectie moet werken.

"De spelers moeten in deze tijden nu gaan opstaan. We kunnen niet alleen maar Ronald Koeman blijven bekritiseren, want hij is niet als enige verantwoordelijk voor de huidige situatie. Het is een beetje oneerlijk om alle druk op zijn schouders te leggen terwijl hij juist het lef had om op zo'n lastig moment in te stappen", besluit Rivaldo lovend in de richting van de trainer.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd