Messi sprak niet met Mbappé over Real: "Ik was er pas net"

9 oktober 2021, 17:58

Lionel Messi heeft zich afgelopen zomer niet bemoeid met een eventueel vertrek van Kylian Mbappé. De Fransman leek hard op weg naar Real Madrid, maar bleef uiteindelijk toch in Parijs. Dat had echter niets te maken met de entree van Messi in het Parc de Princes.

Messi heeft namelijk niet tegen Mbappé gezegd dat hij beter niet naar de Madrilenen kon vertrekken. De Argentijn is als ex-speler van FC Barcelona immers bepaald geen fan van Real. "Eerlijk gezegd was ik pas net bij de club", aldus Messi in een interview met France Football. "Ik kende hem nog niet goed genoeg om mijn mening daarover te geven. Net als anderen heb ik vooral gewacht op wat er zou gebeuren."

Uiteindelijk kwam het voor Mbappé niet tot een transfer. De aanvaller stond hoog op het verlanglijstje van Real, dat niet tot een akkoord wist te komen met PSG. Daarom zijn Messi en Mbappé dit seizoen ploeggenoten. "Uiteindelijk is hij bij ons gebleven en daar ben ik erg blij mee. Hij is een belangrijke schakel in onze jacht op prijzen", vertelde Messi, die met PSG na negen speelrondes koploper is in de Ligue 1.

De kans is wel heel groot Mbappé bezig is aan zijn laatste seizoen in Franse dienst. Hij heeft al meerdere keren aangegeven graag een nieuwe uitdaging te willen en beschikt over een aflopend contract. PSG wil die verbintenis graag verlengen, maar dat ziet de international van Frankrijk niet zitten. Het heeft er alle schijn van dat Mbappé komende zomer transfervrij naar het Estadio Santiago Bernabéu trekt.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen