Tadic boekt met Servië zwaarbevochten zege bij voetbaldwerg

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

9 oktober 2021 – Servië heeft zaterdagavond bijzonder goede zaken gedaan in de jacht op een ticket voor het WK in Qatar. Dusan Tadic en zijn ploeggenoten wonnen op bezoek bij Luxemburg namelijk met 0-1 en nemen de koppositie in groep A over van Portugal. In Luxemburg moesten de gasten diep gaan voor de punten.

Tadic boekt met Servië zwaarbevochten zege bij voetbaldwerg

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Naast Tadic verscheen ook Nemanja Gudelj aan de aftrap en waren er basisplaatsen voor ex-Eredivisionisten Filip Kostic (FC Groningen) en Filip Djuricic (sc Heerenveen). Uros Spajic (Feyenoord) moest genoegen nemen met een plekje op de reservebank, maar kwam halverwege wel binnen de lijnen. Bij Luxemburg speelden Laurent Jans en Michael Pinto, die allebei onder contract staan bij Sparta Rotterdam.

In het Stade de Luxembourg bleek al snel dat de Serviërs het zeker niet gemakkelijk gingen krijgen. Halverwege stond er dan ook nog een 0-0 tussenstand op het scorebord. De gastheer begon steeds meer te geloven in een stuntje, maar moest na ruim een uur spelen toch capituleren. Op aangeven van Milos Veljkovic wist Dusan Vlahovic de bevrijdende 0-1 tegen de touwen te werken. Daar bleef het bij in het Groothertogdom.

Door de zege staat Servië na zes wedstrijden op veertien punten en heeft het de eerste plaats in handen. Portugal heeft dertien punten en staat pas op vijf gespeelde duels. Luxemburg (zes punten), Ierland (vijf punten) en Azerbeidzjan (een punt) maken niet of nauwelijks nog aanspraak op een ticket voor het WK.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd