Verheijdt geeft met hattrick goede reactie op misdragend publiek

10 oktober 2021, 16:35   Bijgewerkt: 10 oktober 2021, 16:46

Waar het bij ADO Den Haag op bestuurlijk vlak zeer onrustig is, presteert de ploeg op het veld nog altijd uitstekend. In de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch won het voor de vierde keer op rij (3-1). Gemakkelijk ging het ditmaal niet, maar de deze zomer teruggekeerde Thomas Verheijdt was wederom de grote held, deze keer met een hattrick.

Al snel werd duidelijk dat de ploeg uit Den Haag een maatje te groot was voor Den Bosch, dat na een goede start inmiddels is afgezakt naar plaats negentien. Na enkele goede mogelijkheden was het na ruim twintig minuten wel raak. Verheijdt kopte de voorzet van Amar Catic op doel en Wouter van der Steen bracht redding, zo leek het. In de rebound scoorde Sem Steijn, maar later bleek dat de bal in eerste instantie al zat.

Na een protestactie van de fans van ADO, werd het duel nog tijdelijk stilgelegd door scheidsrechter Robin Hensgens. Het publiek gooide vuurwerk op het veld, terwijl zij een statement wilden maken richting de KNVB over de puntenaftrek. Nadat het spel na enkele minuten weer was hervat, maakte Roy Kuijpers een veel sterker statement, door de 1-1 binnen te schieten.

Na de publiekswissel van Verheijdt werd de 3-2 nog gemaakt door Soufyan Ahannach, maar dat kwam te laat voor de uitploeg. ADO wint dus voor de vierde keer op rij en klimt daarmee naar de vijfde plek in de competitie, drie punten achter de koploper.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen