Drommel weer op de tribune: "Hij was in slaap gevallen"

11 oktober 2021, 18:11

Piet Keur claimt te weten waarom Louis van Gaal ook tegen Gibraltar geen beroep doet op Joël Drommel. Volgens de oud-voetballer heeft de doelman van PSV zich in aanloop naar de wedstrijd tegen Letland (0-1 winst) verslapen.

Drommel zat tegen Letland op de tribune en zal ook maandagavond tegen Gibraltar geen deel uitmaken van de wedstrijdselectie. "Weet je waarom? Dat weet ik weer", barst Keur in een video-item van NH Nieuws in lachen uit. "Hij was in slaap gevallen en te laat. Dan moet je niet bij Van Gaal zijn. Die wordt de volgende keer niet geselecteerd."

Het is niet duidelijk waarvoor Drommel zich heeft verslapen. Keur weet wel dat de PSV-doelman tussen de middag in slaap is gevallen. "Vraag maar na, dat klopt. Honderd procent", besluit hij. Tegen Gibraltar zal vermoedelijk Justin Bijlow onder de lat staan, terwijl Tim Krul en Mark Flekken de reserve-keepers zijn.

Willem van Hanegem liet zich in zijn column in het Algemeen Dagblad kritisch uit over de beslissing van Van Gaal om Drommel tegen Letland op de tribune te zetten. 'Drommel weet ook meteen hoe de vlag erbij hangt. En nee, dat vind ik niet terecht. Drommel is een prima keeper die toevallig laatst een keer een bal uit zijn handen liet vallen', schreef hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen