Van Gaal wil niets loslaten over geruchten rondom Drommel

11 oktober 2021, 20:19   Bijgewerkt: 11 oktober 2021, 20:27

Louis van Gaal wil bevestigen noch ontkennen dat Joël Drommel om disciplinaire redenen op de tribune zit tegen Gibraltar. Het gerucht doet de ronde dat de doelman van PSV zich in aanloop naar de wedstrijd tegen Letland op een middag heeft verslapen.

In een video-item van NH Nieuws maakte voormalig voetballer Piet Keur eerder deze maandag bekend waarom Drommel zowel tegen Letland als Gibraltar naar de tribune is verwezen. "Hij was in slaap gevallen en te laat. Dan moet je niet bij Van Gaal zijn. Die wordt de volgende keer niet geselecteerd", zei hij. "Vraag maar na, dat klopt. Honderd procent."

Van Gaal werd vlak voor de aftrap van het duel met Gibraltar geconfronteerd met het gerucht. "Ik ga het niet hebben over Drommel. Dat is iets privé, dat is wat in het trainingskamp is gebeurd. Ik kan het niet ontkennen en ook niet bevestigen. Als ik het bevestig, gaat het weer een heel leven leiden. Ik vind het ongelooflijk dat zulke berichten in de media verschijnen", aldus de bondscoach voor de camera van de NOS.

Justin Bijlow verdedigt maandagavond het doel van het Nederlands elftal. Mocht de Feyenoord-doelman geblesseerd raken, dan kan Van Gaal kiezen voor Tim Krul of Mark Flekken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen