Lof voor Lang bij basisdebuut: "Doet me denken aan Van Persie"

11 oktober 2021, 22:00

Noa Lang beleeft vooralsnog een sterk basisdebuut in dienst van het Nederlands elftal. De vleugelaanvaller van Club Brugge was direct dreigend en stond met een voorassist aan de basis van de fraaie 2-0 van Memphis Depay en gaf kort na rust zijn eerste assist. Rafael van der Vaart en Pierre van Hooijdonk zijn onder de indruk van de aanvaller.

Van der Vaart genoot bij vlagen van de klasse van de dribbelaar. "Het eerste helft vond ik hem echt geweldig, ik houd van zijn uitstraling", vertelde Van der Vaart in de rust bij de NOS. "Dit is zijn tweede wedstrijd, maar hij heeft echt schijt aan alles. Hij doet gewoon zijn ding. Natuurlijk speelt hij vanavond tegen Gibraltar, maar hij creëert wel openingen."

Van Hooijdonk is het eens met de oud-topmiddenvelder. "Zijn hele presentatie doet me denken aan de jonge Robin van Persie. Hij is heel overtuigd van zijn eigen kwaliteiten en wil elke bal graag hebben. De kwaliteit straalde er in de eerste helft letterlijk vanaf."

Oranje zocht de kleedkamer op met een 3-0 voorsprong op Gibraltar, maar kreeg veel kansen om die score nog verder uit te breiden. "De score had veel hoger moeten zijn, 3-0 is eigenlijk best karig", vindt Van der Vaart. "Het is wel heel moeilijk om hier iets zinnigs over te zeggen. Eigenlijk moeten ze deze wedstrijd gewoon minstens met 8-0 winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen