'Miljoenenimpuls Newcastle uitstekend nieuws Van de Beek'

12 oktober 2021, 10:50   Bijgewerkt: 12 oktober 2021, 10:55

De overname van Newcastle United kan voor Donny van de Beek (24) weleens heel goed uitpakken. De bij Manchester United totaal overbodige middenvelder staat namelijk in de belangstelling van The Magpies, dat door de financiële impuls opeens ook daadwerkelijk daadkracht kan tonen op de winterse transfermarkt.

Volgens Manchester Evening News is de nieuwbakken rijkste club ter wereld geïnteresseerd in de overbodige spelers van Manchester United. Van de Beek is een van hen, want Ole Gunnar Solskjaer doet amper een beroep op de oud-Ajacied. Afgelopen zomer was hij dichtbij een overgang naar Everton, maar Newcastle is dus ook serieus geïnteresseerd.

De andere spelers van Manchester United in wie interesse is vanuit Newcastle, zijn Anthony Martial (247 speelminuten over het hele seizoen), Jesse Lingard (136 speelminuten) en Eric Bailly (90 speelminuten). Voor hen is er ook relatief weinig perspectief bij de Engelse topclub, al is er voor met name Martial en Lingard ook interesse van onder anderen Borussia Dortmund en Olympique Lyon.

Lees ook'Newcastle kan in januari ruim 200 miljoen euro uitgeven'

Volgens transferspecialist Fabrizio Romano staan ook Mauro Icardi en Aaron Ramsey op de lijst van potentiële versterkingen voor Newcastle. Eerstgenoemde zou echter niet willen vertrekken bij Paris Saint-Germain, terwijl Ramsey pas in december of januari een knoop doorhakt over zijn toekomst bij Juventus. Team Talk meldt dat de Engelsen ook belangstelling hebben in Mariano Díaz (Real Madrid), voor wie het team miljoen euro op tafel wil leggen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen