Sergio Ramos gaat eindelijk samenspelen met Messi

12 oktober 2021, 13:16   Bijgewerkt: 12 oktober 2021, 13:22

Sergio Ramos (35) kan komend weekend vermoedelijk eindelijk zijn debuut maken voor Paris Saint-Germain. De centrale verdediger kwam deze zomer transfervrij over van Real Madrid, maar speelde door blessureleed nog geen minuut voor zijn nieuwe club. Normaliter komt daar snel verandering in.

Volgens Le Parisien zal Ramos komend weekend naar verwachting voor het eerst in de wedstrijdselectie kunnen zitten bij PSG. De Franse topclub speelt vrijdagavond na de interlandbreak in de Franse competitie alweer tegen Angers. De achterhoedespeler kampte in de laatste maanden met kuitproblemen, maar is daarvan weer hersteld, al duurt het nog even voor hij weer een hele wedstrijd aan kan qua belasting.

Daarmee komt de wedstrijd dat Ramos en Lionel Messi voor dezelfde club spelen op hetzelfde veld met rasse schreden dichterbij. Dat zal vrijdagavond tegen Angers overigens nog niet het geval zijn, want de Zuid-Amerikaanse enclave van PSG zal niet in actie komen in de Ligue 1 dit weekend.

Lees ookWijnaldum mede door Messi 'grootste teleurstelling' bij PSG

Messi, Neymar, Ángel Di María, Marquinhos, Leon Paredes en Keylor Navas zullen vanwege hun interlandverplichtingen vrijdag nog niet terugkeren bij Paris Saint-Germain. Door alle afwezigen is ook voor Georginio Wijnaldum, Gianluigi Donnarumma én Juan Bernat speeltijd goed denkbaar. Laatstgenoemde verdediger kan ook zijn rentree maken na blessureleed. Tegen RB Leipzig in de Champions League kunnen Messi en Ramos dan samen voor PSG dienen. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen