Jahanbakhsh is met kopbal goud waard voor koploper Iran

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

12 oktober 2021 – Alireza Jahanbakhsh was goud waard voor Iran in het duel met Zuid-Korea. De wedstrijd eindigde onbeslist door een doelpunt van de vleugelspeler. De aanvaller van Feyenoord zorgde een kwartier voor tijd voor de 1-1, waardoor zijn land bovenaan blijft staan in de WK-kwalificatiepoule.

Jahanbakhsh is met kopbal goud waard voor koploper Iran

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De buitenspeler zorgde met een kopbal voor veel vreugde bij de thuisploeg, nadat Tottenham Hotspur-aanvaller Son Heung-min de score had geopend in de tweede helft. Sardar Azmoun liep door op de keeper, terwijl hij niet meer bij de bal leek te kunnen, maar dat lukte hem wel. Hij bewaarde het overzicht en gaf een voorzet op de Feyenoorder, die vanaf een meter of twaalf wist te scoren met zijn hoofd.

Dat betekent dat Iran nog ongeslagen is. Na vier wedstrijden hebben de Iraniërs tien punten, waar de Zuid-Koreanen genoegen moeten nemen met acht punten. Dit was het tweede gelijkspel voor dat land. Eerder zorgde Dick Advocaat met zijn Irak al voor een knappe prestatie door de ploeg op 0-0 te houden. 

Vanavond neemt Advocaat het met zijn landenploeg op tegen de Verenigde Arabische Emiraten, dat wordt getraind door Bert van Marwijk. Beide ploegen hebben na drie wedstrijden twee punten gepakt. De ploeg die wint, komt dus een stapje dichter bij Zuid-Korea, dat momenteel tweede staat in de poule. De eerste twee ploegen plaatsen zich automatisch voor het aankomende wereldkampioenschap in Qatar, de nummer drie moet play-offs spelen om het mondiale toernooi te bereiken.

  • USA - Nederland, actie Adv

    Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

    Van een euro maak je €50, als Nederland wint van de USA.

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd