'Dortmund ziet in Haller mogelijke opvolger Haaland'

12 oktober 2021, 22:12

Sébastien Haller is op de radar verschenen bij Borussia Dortmund. De Duitse grootmacht is op de achtergrond alvast bezig met een opvolger van Erling Braut Haaland en kijkt ook rond in de Johan Cruijff ArenA. Er zijn echter naast de Fransman ook andere opties.

Volgens het Duitse medium Bild staan Haller en Karim Adeyemi van Red Bull Salzburg op het verlanglijstje van Dortmund. Adeyemi wordt echter begeerd door meerdere topclubs uit Europa en lijkt niet haalbaar te zijn voor Die Borussen. Het zou dus zomaar kunnen dat er vanuit het Signal Iduna Park contact opgenomen gaat worden met Marc Overmars.

Het zou zomaar kunnen dat Haaland bezig is aan zijn laatste seizoen in Dortmund. Haller heeft op zijn beurt een contract tot medio 2025 bij Ajax en was dit seizoen in elf wedstrijden al goed voor tien doelpunten en twee assists. Hij kwam begin dit kalenderjaar voor 22.5 miljoen euro over van West Ham United, waar hij weinig indruk wist te maken.

Haller kan zich binnenkort in de Champions League laten zien tegen Dortmund. In de groepsfase van de Champions League neemt Ajax het namelijk twee keer achter elkaar op tegen de topclub uit Noordrijn-Westfalen. De Franse spits speelde eerder in Duitsland al bij Eintracht Frankfurt. Daarnaast was hij actief bij AJ Auxerre, FC Utrecht en West Ham.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen