Dortmund denkt aan Ajacied, PSV hoopt op Spaans talent

13 oktober 2021, 00:30   Bijgewerkt: 12 oktober 2021, 23:46

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 12 oktober.

'Dortmund ziet in Haller mogelijke opvolger Haaland'

Sébastien Haller is op de radar verschenen bij Borussia Dortmund. De Duitse grootmacht is op de achtergrond alvast bezig met een opvolger van Erling Braut Haaland en kijkt ook rond in de Johan Cruijff ArenA. Er zijn echter naast de Fransman ook andere opties.

'FC Barcelona strijdt met PSV om Spaanse aanvaller'

FC Barcelona wil een nieuwe poging doen om Fabio Blanco naar Camp Nou te halen. De Catalaanse club werd afgelopen zomer al gelinkt aan de Spaanse vleugelaanvaller, maar toen koos hij verrassend voor Eintracht Frankfurt. De overstap naar Duitsland heeft echter niet uitgepakt zoals de 17-jarige buitenspeler gehoopt had. Daar hoopt de club van Ronald Koeman van te profiteren.

Simeone wilde Messi via Súarez naar Atlético halen

Als het aan Diego Simeone had gelegen, was Lionel Messi dit seizoen speler van Atlético Madrid geweest. De Argentijnse superster vertrok transfervrij naar Paris Saint-Germain, maar had dus ook binnen Spanje van club kunnen veranderen.

Bizar plan: Van Gaal krijgt één week voorbereiding op WK

Spelers die voor hun land mogen uitkomen op het WK 2022 in Qatar, worden pas één week voor aanvang van het mondiale toernooi vrijgegeven door hun clubs. Mocht Oranje zich plaatsen de tijd om de ploeg voor te bereiden op het eindtoernooi.

De Boer lovend: "Gaat Van Gaal aan het twijfelen brengen"

Ronald de Boer heeft genoten van het optreden van Arnaut Danjuma tijdens het WK-kwalificatieduel tussen Nederland en Gibraltar (6-0). De vleugelaanvaller werd deze week nog bij de selectie gehaald nadat Cody Gakpo de selectie moest verlaten met een hersenschudding. De buitenspeler mocht invallen en deed dat overtuigend met een doelpunt en een aantal uitstekende dribbels.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen