Volop Nederlanders in actie tijdens fraaie CL Vrouwen-avond

14 oktober 2021 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 14 oktober.

Volop Nederlanders in actie tijdens fraaie CL Vrouwen-avond

Nieuws

Wat heeft Edson Álvarez gedaan?
De Mexicaanse voetbalploeg heeft afgelopen nacht de WK-kwalificatiestrijd hervat met een wedstrijd tegen laagvlieger El Salvador. Ajacied Edson Álvarez bezet met zijn land de koppositie in de kwalificatiepoule en heeft een voorsprong van drie punten op nummer twee Verenigde Staten. Ook dat land is vannacht in actie gekomen. FCUpdate.nl houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen in Noord- en Midden-Amerika.

Wedstrijden

HB Køge (v) - FC Barcelona (v) (18.45 uur)
Volop Nederlanders in actie donderdagavond, tijdens de tweede speelronde van de vrouwelijke Champions League. Regerend winnaar FC Barcelona neemt het in Denemarken op tegen HB Køge. Lieke Martens zal daar opnieuw hopen op een glansrol. Ruim twee uur later aast Vivianne Miedema met Arsenal op de eerste punten tegen Hoffenheim. Daniëlle van de Donk treft het Portugese Benfica.

Voetbal op tv

18.30 uur: ESPN Vandaag, ESPN, voetbalnieuwsprogramma
22.00 uur: Voetbalpraat, ESPN, voetbaltalkshow

Eredivisie