'Real droomt van Frans blok met Camavinga én Pogba'

13 oktober 2021, 15:01   Bijgewerkt: 13 oktober 2021, 15:20

Real Madrid gaat zich komende zomer mogelijk opnieuw bij Paul Pogba melden. De 28-jarige Fransman staat nu nog onder contract bij Manchester United, maar is al jarenlang een van de droomtargets van de Madrileense grootmacht. De uitstekende prestaties van Pogba bij de Franse nationale ploeg hebben de gevoelens van Real versterkt.

Pogba won met de Fransen afgelopen week de Nations League en maakte bijzonder veel indruk. Volgens het Spaanse AS doet Real Madrid al een paar weken onderzoek naar de komst van de krachtpatser. De Koninklijke droomt van een blok op het middenveld met de talentvolle Eduardo Camavinga, die sinds deze zomer voor Real speelt, en zijn tien jaar oudere landgenoot.

Mogelijk hoeft Real geen transfersom voor Pogba te betalen. Hoewel Manchester United al maandenlang bezig is met het verlengen van zijn contract, beschikt hij deze zomer over een aflopende verbintenis. Pogba, die in 2016 voor 105 miljoen euro neerstreek bij United, mag daarom vanaf 1 januari vrij onderhandelen met geïnteresseerde clubs over een transfervrije overstap in de winter. Niet alleen Pogba staat op de radar van Real. De Spaanse topclub heeft ook wel oren naar de transfervrije komst van Kylian Mbappé.

Bernardo Silva

Juventus hoopt zich komende januari te versterken met Bernardo Silva, schrijft The Sun. De Portugese spelmaker is bij Manchester City geen vaste waarde. Zijn hoge prijskaartje zorgt echter mogelijk voor problemen. De linkspoot moet voor tientallen miljoenen worden losgeweekt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen