'Newcastle wil Leicester City beroven van trainer'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

13 oktober 2021 – Het is een kwestie van tijd alvorens Steve Bruce wordt ontslagen door Newcastle United. Gianluca Di Marzio denkt te weten wie op pole position ligt om huidige trainer van The Magpies op te volgen. De door een Saoedisch investeringsfonds overgenomen clubs richt zijn pijlen volgens de Italiaanse sportjournalist op Brendan Rodgers van Leicester City.

'Newcastle wil Leicester City beroven van trainer'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Di Marzio schrijft dat de nieuwe eigenaren hebben bepaald dat Rodgers de nieuwe trainer moet worden. De 48-jarige Engelse trainer ligt nog voor vier seizoenen vast bij Leicester City en heeft bovendien een clausule van zestien miljoen euro in zijn contract. Voor Newcastle United vormt het afkopen van het contract van Rodgers geen probleem: de club zwemt door de overname in het geld.

Newcastle United heeft een ambitieus meerjarenplan, met als doel het winnen van prijzen en het bestormen van de Europese top. Naar verwachting wordt er in januari al het nodige geld in de club gepompt. Engelse media schreven vorige week dat Newcastle de komende transferperiode tot 190 miljoen pond (omgerekend 224 miljoen euro) kan uitgeven op de transfermarkt.

Een deel van het transferbudget wordt mogelijk besteed om Rodgers aan te trekken. Mocht Newcastle er niet in slagen om de trainer van Leicester te halen, dan is er geen man overboord. De club heeft namelijk meer ijzers in het vuur. Onder meer Zinédine Zidane, Antonio Conte, Lucien Favre en Steven Gerrard zouden bij het puissant rijke Newcastle op het lijstje staan.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd