FC Barcelona verlengt met Pedri en wil langer door met vijftal

14 oktober 2021, 14:02

FC Barcelona heeft de contractverlenging van Pedri donderdag definitief afgerond. De handtekening van de achttienjarige middenvelder is op papier gezet en in donderdagmiddag officieel al aangekondigd. Hierna wordt er vaart gemaakt met de nieuwe verbintenis met Ansu Fati, waarna er nog een driedubbele slag moet volgen.

Dat weet transferspecialist Fabrizio Romano althans, terwijl FC Barcelona het nieuws van Pedri heeft bevestigd. Hij werd al gesignaleerd op de kantoren van FC Barcelona, waar de handtekening is gezet door het megatalent. Hij heeft tot en met 2026 getekend in Camp Nou en zijn transferclausule bedraagt één miljard euro. Eerder al werd duidelijk dat ook Sergi Roberto vermoedelijk spoedig zal bijtekenen, maar volgens GOAL en SPORT is er toch een kink in de kabel komen. . 

Rondom Fati willen de Catalanen ook aanzetten, maar zijn handtekening gaat vermoedelijk nog iets langer duren. Volgens SPORT is er namelijk nog geen akkoord genaderd op hoofdlijnen, al zouden beide partijen wel dezelfde verlengintentie hebben. Maar op een héél korte termijn wordt er geen akkoord verwacht tussen beide partijen.

Maar zodra er groen licht is met na Pedri ook Fati, staan nieuwe verbintenissen van Gavi, Ronald Araújo en Ousmane Dembélé op de rol om verlengd te worden. Eerstgenoemden worden beloond voor hun ontwikkeling en voor Gavi wil men af van de clausule dat hij voor vijftig miljoen euro mag verkassen. Bij Dembélé is er meer haast geboden: zijn contract loopt namelijk af in de zomer van 2022 en onder andere Liverpool is al concreet gelinkt aan de buitenspeler. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen