'Goed nieuws PSV: snel herstelde Gakpo terug in groepstraining'

14 oktober 2021 – Cody Gakpo heeft donderdag de groepstraining bij PSV weer kunnen hervatten. De 22-jarige aanvaller moest het Nederlands elftal vroegtijdig verlaten wegens een hoofdblessure, maar lijkt tijdig hersteld voor de hervatting van de Eredivisie.

'Goed nieuws PSV: snel herstelde Gakpo terug in groepstraining'

Dat meldde het Eindhovens Dagblad donderdagavond. Garanties zijn er zeker nog niet, maar de kans dat Gakpo mee kan doen tegen PEC Zwolle, is daarmee weer iets groter. 'Als hij geen verdere of onverwachte klachten krijgt, lijkt Gakpo gewoon een optie voor het duel met PEC Zwolle', luidde de voorzichtige voorspelling van de krant.

Eerder deze week zag het er nog een stuk minder uit voor Gakpo. Na zijn botsing in het duel met Oranje tegen Letland moest hij het duel met Gibraltar aan zich voorbij laten gaan en een medisch protocol met liefst negen stappen doorlopen. Dat lijkt inmiddels dus achter de rug.

PSV speelt zaterdagavond om 21.00 uur in eigen huis de competitiewedstrijd tegen PEC Zwolle. Als Gakpo er dan inderdaad bij is, zou dat goed nieuws betekenen. De Eindhovenaren missen namelijk sowieso de deze week geblesseerd geraakte Ritsu Doan. Wel lijkt het erop dat Davy Pröpper terugkeert in de wedstrijdselectie. 

PSV

gerelateerd