'Newcastle United loopt ook blauwtje bij Zinédine Zidane'

15 oktober 2021, 11:26

De zoektocht van Newcastle United naar een nieuwe trainer verloopt moeizaam. De Engelse club wil Steve Bruce vervangen door een grote naam, maar heeft volgens The Mirror al meerdere blauwtjes gelopen. Onder meer Zinédine Zidane ziet het niet zitten om aan de slag te gaan op St. James' Park.

Newcastle United, dat na de overname door een Saoedische investeringsmaatschappij plots de rijkste club ter wereld is, heeft naar verluidt meerdere toptrainers op het lijstje staan. Vrijwel zeker is dat de club afscheid gaat nemen van Bruce, een trainer die niet past bij de ambities om prijzen te winnen en de Europese top te bestormen. Maar vooralsnog is Newcastle er nog niet in geslaagd een geschikte vervanger te vinden.

Volgens Engelse media heeft Newcastle nul op het rekest gekregen bij Brendan Rodgers (Leicester City) en Antonio Conte (clubloos). Zidane ziet het eveneens niet te zitten om Bruce op te volgen. De Franse oefenmeester zit na zijn vertrek bij Real Madrid zonder werk, maar aast naar verluidt op het baantje van Didier Deschamps, de bondscoach van de Franse nationale ploeg.

Frank Lampard zou op dit moment de nieuwe favoriet zijn om bij Newcastle United aan de slag te gaan. Ook Steven Gerrard wordt beschouwd als belangrijke kandidaat voor de binnenkort vacante trainerspositie. De naam van Roberto Martínez, de huidige bondscoach van de nationale ploeg van België, is ook in Engeland opgedoken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen