Timber terug op bijzondere plek: "Ziet er goed uit voor mij"

15 oktober 2021, 19:20

Voor Jurriën Timber is de uitwedstrijd van Ajax tegen sc Heerenveen dit weekend een bijzondere. De verdediger keert dan namelijk terug in het stadion waar hij anderhalf jaar geleden zijn debuut maakte in de hoofdmacht van de Amsterdammers. Voor de club was dat reden om terug te blikken op zijn ontwikkeling, die sindsdien razendsnel is verlopen.

"Het is een bijzondere wedstrijd ja", begon Timber op de officiële kanalen van Ajax. "Daar heb ik mijn debuut gemaakt, één van de mooiste wedstrijden tot nu toe. Ik heb er daarna nog een wedstrijd gespeeld in de KNVB Beker. Toen werd ik Man of the Match, dus het ziet er daar goed uit voor mij", glimlachte de twintigjarige verdediger.

Sinds zijn debuut is de ontwikkeling van Timber razendsnel verlopen. Zo was hij de afgelopen twee weken opnieuw mee met het Nederlands elftal, iets waar hij anderhalf jaar geleden niet van had durven dromen. "Heel veel jongens zouden willen staan waar ik nu sta. Zaterdag tegen Heerenveen, dan speel je weer tegen Dortmund... dat zijn momenten waar je van geniet."

De wedstrijd tussen sc Heerenveen en Ajax begint zaterdagavond om 18.45 uur. De koploper moet zich dan revancheren na de 0-1 nederlaag tegen FC Utrecht. Tegenstander Heerenveen staat na acht wedstrijden op plek zeven. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen