Slecht nieuws over Ziyech; Bergwijn op weg naar rentree

15 oktober 2021, 19:50

Chelsea moet het dit weekend waarschijnlijk stellen zonder Hakim Ziyech. De middenvelder moest door hoofdpijn de laatste twee trainingen van de club laten schieten. Wel bestaat er dit weekend de mogelijkheid dat Steven Bergwijn zijn rentree gaat maken bij Tottenham Hotspur.

Hakim Ziyech

Tijdens zijn persconferentie in aanloop naar het uitduel tegen Brentford (zaterdagavond 18.30 uur) had Chelsea-coach Thomas Tuchel weinig goed nieuws te melden. The Blues missen de geblesseerde Antonio Rüdiger en Christian Pulisic en ook Thiago Silva is te laat terug van zijn interlands om zaterdagavond al in actie te komen. Dat alles was al te verwachten, maar ook Ziyech lijkt er dus niet bij te zijn.

"We hebben twijfels over Ziyech", begon Tuchel tijdens zijn persconferentie. "Hij heeft de laatste twee trainingen gemist door hoofdpijn en het lijkt erop dat hij morgen niet bij de selectie zal zitten." Overigens deed Tuchel in de Premier League sowieso nog maar weinig beroep op de oud-Ajacied. Hij speelde slechts twee competitieduels, terwijl hij in de andere competities (Champions League, Europese Super Cup en League Cup) wel telkens in de basis begon.

Steven Bergwijn

Over Tottenham Hotspur-aanvaller Steven Bergwijn was vrijdag beter nieuws te melden. "Hij is gisteren aangesloten en traint weer volledig mee met de groep", kon trainer Nuno Espirito Santo tijdens zijn persconferentie mededelen. "Hij heeft goed getraind en heeft geen pijn meer, dus hij is goed op weg om weer volledig fit te worden." Of dat betekent dat hij zondag tegen Newcastle United weer inzetbaar is? "Dat weten we nog niet. Eerst moeten we weer met z'n allen samenkomen (met de teruggekeerde internationals, red.) en daarna gaan we beslissen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen