Salah steelt met wereldassist én -goal show bij Liverpool

16 oktober 2021, 16:13

Liverpool heeft op overtuigende wijze de Premier League hervat. In de eerste wedstrijd na de interlandbreak boekte de ploeg van trainer Jürgen Klopp zaterdagmiddag een 0-5 zege op Watford. Mohamed Salah pakte de spotlights door zowel bij het eerste als het vierde doelpunt te toveren.

Spannend werd het nooit op Vicarage Road. Vanaf het eerste fluitsignaal was Liverpool heer en meester. Het overwicht werd al na acht minuten in de score uitgedrukt. Met buitenkantje links - misschien wel een van de mooiste assists van dit seizoen - werd Sadio Mané bediend door Salah. Het was voor de Senegalese aanvaller zijn honderdste doelpunt in de Premier League.

Bijna freewheelend liep Liverpool tien minuten voor rust uit naar 2-0. Via Mané en James Milner kreeg Roberto Firmino een niet te missen kans. De Braziliaanse aanvaller was vroeg in de tweede helft wederom trefzeker. Ditmaal profiteerde hij in de rebound nadat Craig Cathcart bijna zijn eigen doelman verschalkte. Salah maakte er vervolgens op magische wijze 0-4 van. De Egyptische aanvaller schudde in het strafschopgebied drie verdedigers van zich af en krulde de bal langs doelman Ben Foster. Als kers op de taart completeerde Firmino in blessuretijd zijn hattrick door een voorzet binnen te tikken

Liverpool stijgt dankzij de zege naar de eerste plaats in de Premier League. The Reds mogen zich in elk geval voor een paar uur koploper noemen. Later op de dag kan de ploeg van Klopp worden ingehaald door Chelsea, dat in actie komt tegen Brentford.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen