Haaland waarschuwt Ajax, Becker doet Van Bommel pijn

16 oktober 2021, 17:28

Borussia Dortmund heeft in de laatste test voor de ontmoeting met Ajax geen fout gemaakt. Met de van een dijbeenblessure herstelde Erling Haaland won de ploeg van trainer Marco Rose met 3-1 van FSV Mainz 05. De Noorse doelpuntenmachine was twee keer trefzeker. Het VfL Wolfsburg van Mark van Bommel ging met 2-0 onderuit tegen Union Berlin, de volgende opponent van Feyenoord in de Conference League.

Borussia Dortmund - FSV Mainz 05 3-1

In aanloop naar de hervatting van de Bundesliga waren er bij Borussia Dortmund twijfels over een hoop spelers. Duitse media repten over liefst dertien twijfelgevallen. De personele problemen van de Duitse club vallen reuze mee, zo werd zaterdag duidelijk. Haaland is helemaal hersteld van de blessure die hem de voorbije wedstrijden aan de kant hield en ook Gregor Kobel, Thomas Meunier, Mats Hummels, Emre Can en Manuel Akanji verschenen gewoon aan de aftrap. Datzelfde gold voor Donyell Malen, die afgelopen maandag in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Gibraltar (0-6) als invaller trefzeker was.

Union Berlin - VfL Wolfsburg 2-0

Na een uitstekende start zakt VfL Wolfsburg steeds verder weg op de ranglijst. Tegen Union Berlin werd voor de vierde keer op rij niet gewonnen. Na een gelijkspel tegen Eintracht Frankfurt (1-1) en nederlagen tegen 1899 Hoffenheim (3-1) en Borussia Mönchengladbach (1-3) ging het mis tegen de volgende opponent van Feyenoord in de Conference League. Taiwo Awoniyi, oud-speler van NEC, maakte in de Duitse hoofdstad het openingsdoelpunt. Sheraldo Becker bepaalde in de slotfase de eindstand op 2-0. Voor Wout Weghorst werd het helemaal een vervelend middag. Hij begon de wedstrijd vanaf de bank en is zijn basisplaats dus kwijt. Van Bommel gaf tegen Union Berlin de voorkeur aan Lukas Nmecha.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen