Slot zag tegenvallend Feyenoord: "Iedereen speelde ondermaats"

16 oktober 2021, 19:36

Feyenoord bewees zichzelf zaterdag geen dienst door voor eigen publiek met 2-2 gelijk te spelen tegen RKC Waalwijk. Trainer Arne Slot is dan ook kritisch over het optreden van zijn ploeg.

"Of ik ze iets kan verwijten? Zeker", begint Slot tegenover de camera van ESPN. "Ik vond dat we minder energiek waren dan normaal. Na de 1-0 gingen we in een lager tempo spelen, dat was in het thuisduel tegen NEC laatst ook al zo. Alleen is het niet zo dat je dat dan altijd alsnog kunt ombuigen, want de kansen die je krijgt kun je ook missen. Dat was vandaag het geval en daarom lukte het niet."

Slot gaat verder: "Het is niet de eerste keer dat een tegenstander op voorsprong komt in De Kuip. Daar zullen we aan moeten werken. We hebben misschien wel vijfentwintig keer op doel geschoten. De tegenstander misschien twee of drie keer. Uiteindelijk hebben zij veel meer rendement getoond en daarom konden we het vandaag niet over de streep trekken."

Lees ook: Tegenvallend Feyenoord verspeelt dure punten in De Kuip

Cyriel Dessers kreeg van Slot een basisplaats, maar de van KRC Genk gehuurde spits liet een aantal goede mogelijkheden onbenut. De oud-trainer van AZ weigert echter enkel naar zijn aanvaller te wijzen. "Je kunt Cyriel eruit pakken, maar er waren wel meer spelers die beneden hun niveau acteerden. Eigenlijk speelden ze allemaal ondermaats."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen