'FC Barcelona wil Koeman een impuls geven richting Real Madrid'

17 oktober 2021, 08:25   Bijgewerkt: 17 oktober 2021, 08:31

FC Barcelona wil het contract van Ansu Fati (18) voor de wedstrijd tegen Real Madrid hebben verlengd. De Catalaanse grootmacht is in een vergevorderd stadium met de onderhandelingen en wil de deal voor El Clásico rondmaken. Op die manier hoopt de clubleiding een boost te geven aan de selectie voor de voor Ronald Koeman zeer belangrijke wedstrijd.

Dat schrijft El Mundo Deportivo althans. De ochtendkrant opent zondagochtend groots met 'topsecret'-nieuws over FC Barcelona en Fati. Volgens het medium wil de club het gaspedaal vol indrukken tijdens de onderhandelingen om de gesprekken met de talentvolle aanvaller zo spoedig mogelijk af te ronden. Fati heeft momenteel een aflopende verbintenis, maar daarbij kan FC Barcelona het contract eenzijdig nog met twee jaar verlengen.

De intentie is overigens om dat niet te doen en een nieuw contract rond te maken. Fati zou alleen bij FC Barcelona willen blijven, wat de gesprekken een stuk gemakkelijker maakt. Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van de aanvaller, heeft al enkele contractvoorstellen gekregen van Mateu Alemany en zaterdag werd er opnieuw met alle betrokkenen gesproken. Daarbij is vraag en aanbod op elkaar afgestemd, wat helpt in de onderhandelingen.

Lees ook'Fati heeft heldere boodschap voor zaakwaarnemer'

'De spits en zijn familie hebben niet zo'n haast, maar willen goed overleggen wat hun wordt aangeboden. Dat wel met als uitgangspunt dat Fati heel duidelijk is dat hij voor Barça wil blijven spelen', schrijft El Mundo Deportivo. Vanuit de clubleiding moet die contractverlenging zo snel mogelijk afgerond worden en als het voor de wedstrijd tegen Real Madrid moet gebeuren, is er enige haast geboden: die staat namelijk komend weekend al op de rol. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen