Lekker voetbalavondje: Londense derby en fraaie KKD-topper

18 oktober 2021, 07:00   Bijgewerkt: 17 oktober 2021, 23:13

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op maandag 18 oktober. 

Wedstrijden

Arsenal – Crystal Palace (21.00 uur)

Na de 5-0 nederlaag tegen Manchester City heeft Arsenal de weg omhoog ingezet. Vier zeges achtereen werden geboekt, alleen afgelopen weekend tegen het opvallend goed presterende Brighton & Hove Albion werden punten verspeeld (0-0). Daardoor is de degradatiezone verlaten door The Gunners, maar om weer naar boven te kunnen kijken, moet het achtervolgende Crystal Palace wel worden verslagen.

FC Volendam – NAC Breda (20.00 uur)

De ploeg met de minste verliespunten in de Eerste Divisie is FC Volendam. Na een mindere start heeft Wim Jonk het met zijn elftal weer helemaal op de rit, met Robert Mühren steeds vaker als eindstation. Zijn teller staat inmiddels op negen doelpunten en daarmee is hij er twee verwijderd van topscorer Thijs Dallinga (elf). Kan hij dat gaatje vanavond al dichten? 

Hatayspor – Gaziantep FK (19.00 uur)

Pas heel recent speelt Hatayspor op het hoogste niveau in Turkije en het is een van de meest verrassende ploegen dit seizoen. Met de vierde plaats heeft het zich genesteld tussen topploegen als Fenerbahçe, Trabzonspor en Besiktas. Maar Gaziantep FK was voor de interlandbreak ook de ploeg die de goede vorm van het eveneens verrassende Altay doorbrak: doen ze dat ditmaal opnieuw? 

Voetbal op tv

19.00 uur: Alavés – Real Betis Sevilla, Ziggo Sport, live verslag van het duel in La Liga

20.00 uur: FC Volendam – NAC Breda, ESPN, live verslag van het duel in de Eerste Divisie

20.30 uur: Veronica Inside, Veronica, voetbaltalkshow

21.00 uur: Arsenal – Crystal Palace, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Premier League

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen