Weergaloos: Bayern sloopt concurrent met 4 goals in 7 minuten

19 oktober 2021, 07:57

Al jarenlang lukt het de concurrentie in Duitsland niet om Bayern München tot op het laatst serieus te bedreigen in het kampioenschap. Bayer Leverkusen deed het dit seizoen niet onverdienstelijk met evenveel punten als Bayern München, maar in het onderlinge duel maakt de landskampioen even duidelijk hoe de kaarten geschud zijn in Duitsland. In een tijdsbestek van zeven minuten maakte het vier doelpunten, waardoor het met rust al met 0-5 voor staat tegen Bayer Leverkusen.

Na rust deed Patrick Schick nog wel iets terug door de 1-5 binnen te schieten, maar eigenlijk paste dat totaal niet in het wedstrijdbeeld. Bayern heeft Leverkusen negentig minuten lang overklast en toonde aan op dit moment de beste ploeg van Duitsland te zijn en ook een van de betere ploegen van de wereld. Het staat nu een punt boven Ajax-opponent Borussia Dortmund in de Bundesliga. Dit was overigens de eerste keer in de clubhistorie dat Bayern in een uitwedstrijd in de Bundesliga met 0-5 voor stond.

Bayern speelt komende woensdag voor de Champions League tegen Benfica. Dat is een duel tussen de nummers één en twee van de poule. Bayern won beide duels, terwijl Benfica gelijkspeelde tegen Dynamo Kiev, maar Barcelona voor aap zette met een 3-0 zege. Ronald Koeman staat in die poule nu laatste met nul punten, waardoor de wedstrijd tegen Kiev cruciaal wordt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen