Piroe dendert door bij Swansea met prachtige cijfers

17 oktober 2021, 16:22

Swansea City heeft zich zondag tot koning van Zuid-Wales gekroond. Joël Piroe maakte weer een doelpunt, waardoor hij een belangrijk aandeel had in de 3-0 overwinning op Cardiff City.  Hoewel het nog vroeg in het seizoen is, stond de druk er al vol op voor beide ploegen. De clubs uit Wales zijn namelijk moeizaam begonnen aan het Championship-seizoen. 

Na een klein halfuur zorgde Jamie Paterson de openingstreffer. Het was het startschot van een mooie middag voor de 29-jarige aanvallende middenvelder, die bij de tweede treffer de aangever was. Piroe zorgde voor de verdubbeling van de marge, nadat hij de bal aannam op de borst en de bal beheerst tegen de touwen werkte. Ook bij de laatste treffer was Paterson de aangever. Jake Bidwell scoorde met een beheerste kopbal.

Hoewel het dus de middag werd van Paterson, kon ook Piroe weer lachen. De aanvaller kwam afgelopen zomer over van PSV en heeft zich in sneltreinvaart in de harten van de fans gespeeld. De spits heeft zes competitiedoelpunten achter zijn naam staan. Enorm knap, aangezien de ploeg in totaal nog maar twaalf keer doel wist te treffen. Door de overwinning vindt de Nederlander zich met zijn ploeg terug op de zeventiende plaats. In totaal zitten er 24 clubs in de competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen