Nederlaag doet geïrriteerde Schöne zeer: 'Sjezus"

17 oktober 2021 – NEC kwam zondagmiddag tekort in de Gelderse derby tegen Vitesse. De Nijmegenaren deden niet onder voor de rivaal, maar moesten uiteindelijk een 0-1 nederlaag slikken. Middenvelder Lasse Schöne was teleurgesteld in het optreden van zijn eigen ploeg, maar ook geïrriteerd door het optreden van de opponent.

Nederlaag doet geïrriteerde Schöne zeer: 'Sjezus"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Ik vond dat wij wat meer verdiend hadden", vertelde Schöne aan ESPN. "In die fase mis ik ook wat opportunisme. Het is allemaal wat te afwachtend. Ik denk dat we er in de slotfase wel wat meer voor kunnen gaan. De laatste voorzet was daarvan een goed voorbeeld. Daar kan de keeper ongehinderd een voorzet pakken. Ja, dit doet wel even zeer."

Lees ook: Tribunedeel NEC stort in door feestende Vitesse-fans

NEC en Vitesse legden geen spetterende wedstrijd op de mat, tot teleurstelling van de Deense middenvelder. "Gisteren hebben we in een prachtige ambiance getraind, daarom had ik er wel meer van verwacht", aldus Sch:one. Ik denk ook dat dat voor Vitesse geldt."

De Arnhemmers deden er in de slotfase alles aan om de overwinning over de streep te trekken. Vitesse haalde uiteindelijk tijdrekkend het laatste fluitsignaal en nam de drie punten mee naar huis. "Als ze elke keer gaan liggen... Sjezus", aldus Schöne. "Maar dat hoort er wel een beetje bij. Zuivere speeltijd hebben we denk ik niet veel gehad." 

Reacties

Eredivisie

gerelateerd