Duel Tottenham stilgelegd voor fan; defibrillator wordt gebracht

17 oktober 2021, 18:39   Bijgewerkt: 17 oktober 2021, 18:47

Het duel tussen Newcastle United en Tottenham Hotspur is tijdelijk gestaakt door een trieste gebeurtenis in het publiek. Een fan is serieus onwel geworden en de medische staf van de thuisclub werd gevraagd om een defibrillator te brengen. De supporter in kwestie is direct behandeld en gestabiliseerd. Newcastle zelf meldt dat de supporter inmiddels naar het ziekenhuis wordt gebracht. De spelers staan ook weer op het veld.

Newcastle stond na bijna een helft spelen met 1-2 achter tegen Tottenham Hotspur toen het drama zich voltrok. De spelers moesten het veld verlaten, terwijl er op de tribunes alles aan gedaan werd om de supporter goed te behandelen. Inmiddels staan de spelers weer op het veld en is de wedstrijd weer in gang gezet. Er kwamen zeven minuten extra tijd bij en niet lang na de hervatting maakte Heung-Min Son er 1-3 van.

Sinds het voorval van afgelopen Europees Kampioenschap met Christian Eriksen is de voetbalwereld tegenwoordig erg op zijn hoede bij dit soort momenten. Eriksen heeft inmiddels een hartkastje gekregen, maar de Deen voetbalt nog altijd niet. Hij heeft destijds veel geluk gehad en ook voor deze supporter is het te hopen dat de schade meevalt. Op het eerste oog lijkt de situatie echter onder controle te zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen