Bizarre serie: Napoli blijft foutloos in Serie A

17 oktober 2021, 20:00

Napoli heeft met succes de koppositie in de Serie A verdedigd. De koploper van Italië won ook de achtste competitiewedstrijd door Torino met minimaal verschil te verslaan: in eigen huis won de lijstaanvoerder met 1-0. De voorsprong van twee punten op naaste achtervolger AC Milan bleef daarmee intact.

Met grootmachten als Juventus, AC Milan en Inter leek een fraaie driestrijd aanstaande in Italië. Voorlopig is het echter subtopper Napoli dat vriend en vijand verrast in Italië. Napoli noteerde acht zeges in acht wedstrijden en heeft daarmee 24 punten verzameld. De voorsprong op AC Milan, dat eveneens nog niet verloor, bedraagt daardoor nog altijd twee punten.

Vanzelfsprekend was dat lange tijd niet. Napoli had het tegen Torino bijzonder moeilijk en mocht pas in minuut 81 juichen. Victor Osimhen torende bij een voorzet boven zijn tegenstanders uit en kopte de 1-0 op het scorebord. Daarmee scoorde Napoli alweer voor het 34ste duel op rij, eveneens een indrukwekkende serie.

Napoli neemt het komende donderdag in de Conference League op tegen het Poolse Legia Warschau. In het daaropvolgende weekend wacht een bezoek aan AS Roma.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen