Danjuma onderuit met Villarreal; ook Van den Brom morst punten

17 oktober 2021, 20:26

Arnaut Danjuma heeft drie punten laten liggen met Villarreal. De aanvaller van het Nederlands elftal ging in eigen huis met 1-2 onderuit tegen het verrassend hooggeklasseerde Osasuna. Het was Chimy Ávila die in de slotfase voor de winnende treffer zorgde. Danjuma kon nauwelijks zijn stempel drukken en werd voor het eindsignaal naar de kant gehaald.

Met zijn invalbeurt tegen Gibraltar beleefde Danjuma een flitsende en veelbelovende rentree in het Nederlands elftal. De frivole aanvaller speelde de rechtsback van Gibraltar horendol en luisterde zijn terugkeer op met een treffer. Die weergaloze vorm nam hij niet mee terug naar Spanje. Het was zijn ploeggenoot Gerard Moreno die de stand gelijktrok, nadat Osasuna na 26 minuten op voorsprong kwam. Danjuma werd na 78 minuten gewisseld. Zonder hem kwam Villarreal niet verder dan de 1-1.

Charleroi - KRC Genk: 2-0

Ook een teleurstellend resultaat voor John van den Brom. Zijn KRC Genk zakte naar de zesde plaats in de Belgische competitie na een 2-0 nederlaag tegen middenmoter Charleroi. Genk, waar voormalig Willem II-smaakmaker Mike Trésor als invaller binnen de lijnen kwam, werd geveld dankzij treffers van Shamar Nicholson en Ali Gholizadeh.

Bij Genk groeide Paul Onuachu uit tot de grote schlemiel. De spits miste twee keer vanaf elf meter. De nederlaag van Genk zal voor Van den Brom als een flinke domper voelen. De kampioenskandidaat zag de achterstand op koplopers Union Saint-Gilloise en Club Brugge oplopen naar vijf punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen