Supporters bezorgen opgeleefde Rekik volgende opsteker

18 oktober 2021, 17:31

Karim Rekik heeft na een lastig seizoen met weinig speeltijd de smaak weer te pakken. De 26-jarige Nederlandse verdediger was zondag basisspeler bij Sevilla en speelde een sterke wedstrijd tegen Celta de Vigo (0-1). Dat is de supporters van de Andalusische club niet ontgaan.

Sevilla maakt maandag namelijk bekend dat Rekik door de supporters is verkozen tot Man of the Match. Vier spelers werden genomineerd voor de eretitel. Naast Rekik waren dat matchwinner Rafa Mir, doelman Yassine Bounou en middenvelder Fernando. Rekik kwam als winnaar uit de bus: hij kreeg ruim 37 procent van de bijna 1.600 stemmen.

Voor Rekik is de uitverkiezing een volgende opsteker. De verdediger maakte ruim een jaar geleden de overstap van Hertha BSC naar Sevilla, maar kwam in zijn eerste jaar in Spaanse dienst weinig aan spelen toe. In de competitie kreeg hij in slechts elf wedstrijden speeltijd. In het huidige seizoen kwam Rekik in zeven van de acht wedstrijden in La Liga in actie, waarvan vier keer als basisspeler.

Waar Rekik opleeft in Zuid-Spanje, heeft Oussama Idrissi het nog altijd moeilijk. De voormalig speler van AZ begon het seizoen als basisspeler en kreeg in de tweede en derde speelronde speeltijd als invaller, maar kwam daarna helemaal niet meer aan de bak. Vorig seizoen werd Idrissi voor een half jaar verhuurd aan Ajax, waar hij ook minder een spelen toekwam dan hij had gehoopt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen