Nijhuis maakt zich niet populair met controversiële beslissing

19 oktober 2021, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 18 oktober.

FC Volendam grijpt koppositie na discutabele beslissing Nijhuis

FC Volendam heeft maandagavond de koppositie in de Keuken Kampioen Divisie heroverd. De ploeg van trainer Wim Jonk had aan een doelpunt van Denso Kasius genoeg om NAC Breda te verslaan (1-0). Over één moment, waarbij Bas Nijhuis een hoofdrol vertolkte, zal nog lang worden nagesproken.

Seuntjens woest op Nijhuis: "Het is één grote teringzooi"

Ralf Seuntjens voelde zich bestolen na de 1-0 nederlaag van NAC Breda op bezoek bij FC Volendam. De spits dacht vlak na rust de gelijkmaker te hebben gemaakt, maar scheidsrechter Bas Nijhuis keurde het doelpunt af. Onterecht.

Arsenal ontsnapt met doelpunt in minuut 95 aan nederlaag

Arsenal heeft maandagavond ternauwernood een pijnlijke nederlaag in de Premier League voorkomen. Diep in blessuretijd redde Alexandre Lacazette een punt voor de Londense club (2-2) tegen Crystal Palace. Meest opmerkelijke moment in de wedstrijd was een harde overtreding van James McArthur waarvoor slechts geel werd getrokken.

Betaald voetbal is wangedrag 'kleine groep' helemaal zat

Het Nederlandse betaald voetbal maakt zich zorgen over de toename van ongeregeldheden in en rond de voetbalstadions. De KNVB, die ook namens de clubs, competities en het Supporterscollectief spreekt, is maandagavond met een statement gekomen.

UEFA verbiedt 'provocerend' spandoek van Feyenoord

De UEFA heeft een spandoek dat donderdagavond te zien zou zijn bij de Conference League-wedstrijd tussen Feyenoord en Union Berlin verboden. Het ontwerp is volgens de Europese voetbalbond in strijd met de reglementen.

De Mos bombardeert PSV tot favoriet in kraker met Ajax

Na de Europese midweek staat in de Eredivisie de kraker tussen Ajax en PSV op het programma. Aad de Mos ziet de Eindhovense club als favoriet om de wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA te winnen.