De vermoedelijke opstelling van Ajax tegen Borussia Dortmund

19 oktober 2021, 07:20

Erik ten Hag gaat dinsdagavond tegen Borussia Dortmund vermoedelijk kiezen voor Davy Klaassen als nummer tien bij Ajax. De oefenmeester van de Amsterdammers moet een moeilijke keuze maken tussen de van origine middenvelder of buitenspeler Steven Berghuis achter spits Sébastien Haller. Van de voormalig Feyenoorder wordt echter verwacht dat hij op de bank moet beginnen.

Dat schrijft het Algemeen Dagblad althans over de vermoedelijke opstelling van Ajax in het miljardenbal. Op het middenveld moet iemand sneuvelen, omdat Klaassen en Berghuis beide fit zijn. Ook Ryan Gravenberch kan eventueel nog het kind van de rekening worden, als Klaassen gecontroleerder gaat spelen. Op basis van de woorden van Ten Hag staat Edson Álvarez sowieso aan de aftrap.

Het AD verwacht Klaassen en Gravenberch naast de Mexicaan op het middenveld, Antony als rechtsbuiten en Haller als spits. Aanvoerder Dusan Tadic start logischerwijs waarschijnlijk op links, waardoor er voor Berghuis geen ruimte is aan de aftrap. Afgelopen weekend begon hij tegen sc Heerenveen als rechtsbuiten: dat was al een indicatie van de vermoedelijke opstelling tegen BVB.

De achterste linie bestaat ook uit de inmiddels bekende namen: Lisandro Martinez en Jurriën Timber moeten superspits Erling Haaland proberen af te stoppen, terwijl Noussair Mazraoui en Daley Blind de backs vormen tegen de Duitse grootmacht. Remko Pasveer staat bij de lange afwezigheid van Maarten Stekelenburg uiteraard tussen de palen.

De vermoedelijke opstelling van Ajax: Pasveer; Mazraoui, Timber, Martínez, Blind; Álvarez, Klaassen, Gravenberch; Antony, Haller, Tadic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen