Coronaperikelen bij Feyenoord-opponent Union door Weghorst

19 oktober 2021 – Feyenoord-opponent Union Berlin gaat voor de wedstrijd in de Conference League donderdagavond een extra coronatestronde doen. Alle spelers die afgelopen weekend op het veld stonden tijdens de 2-0 overwinning op VfL Wolfsburg krijgen een stokje in hun neus. En dat geldt voor alle spelers, dus niet alleen voor de niet-gevaccineerde spelers.

Coronaperikelen bij Feyenoord-opponent Union door Weghorst

Dat schrijft BILD. Dat komt omdat Wout Weghorst positief getest is op corona. Dat betekent dat alle gevaccineerde en ongevaccineerde spelers en stafleden van Union Berlin dinsdag én woensdag worden getest in aanloop naar de wedstrijd tegen Feyenoord. Normaliter staat in de protocollen dat alleen niet gevaccineerde spelers en stafleden een test moeten ondergaan.

Ditmaal moet dus iedereen binnen de tweede club van Berlijn eraan geloven. Weghorst viel zaterdag nog wel in bij VfL Wolfsburg, dat met 2-0 verslagen werd door Union Berlin. Zondagochtend kreeg hij klachten en werd hij niet veel later positief getest op het coronavirus. De Nederlander zit in quarantaine sindsdien en mag met niemand in contact komen.

Lees ookWeghorst geteisterd door coronavirus: spits moet in quarantaine

Becker niet blij
Overigens kwam bij Union Berlin ook de Nederlander Sheraldo Becker aan het woord. De buitenspeler viel afgelopen weekend in en scoorde meteen als invaller. Wat de buitenspeler betreft, verdient hij na meerdere goede optredens weleens een kans in de basis.

"Ik ben geen goede joker, ik weet wat ik kan doen als basisspeler. Daarom is het frustrerend om op de bank te zitten", liet hij een tijdje geleden zich ontvallen. Hij hoopt donderdag zijn tweede kans als basisspeler te krijgen, dan tegen Feyenoord. "Ik werk en train hard. Dan krijg ik vanzelf mijn kans."

Feyenoord

gerelateerd