'Dortmund kiest tussen Haller en twee andere spitsen'

19 oktober 2021, 16:49

Borussia Dortmund is zich nu al aan het oriënteren voor de spitspositie van komende zomer. De kans lijkt enorm dat Erling Haaland na dit seizoen naar een club van de absolute wereldtop verkast, waardoor Dortmund een nieuwe nummer negen nodig heeft. Daarvoor zijn drie kandidaten in beeld, waaronder Ajacied Sébastien Haller.

Dat meldt BILD. De aanvaller van Ajax is dit seizoen enorm productief begonnen en is met vijf treffers vooralsnog topscorer van de Champions League. Bovendien maakte hij er al zes in de Eredivisie, waarmee hij zich in de kijker heeft gespeeld van Borussia Dortmund. Als spits van Eintracht Frankfurt bewees Haller in het verleden al succesvol te kunnen zijn in de Bundesliga.

Dortmund heeft echter meer ijzers in het vuur. Ook Fiorentina-uitblinker Dusan Vlahovic staat namelijk op de radar. De Servische landgenoot van Dusan Tadic was dit seizoen al vier keer trefzeker in de Serie A. Vlahovic staat echter niet alleen bij Dortmund op de radar. Ook Tottenham Hotspur volgt zijn situatie nauwlettend en ziet hem als mogelijke opvolger van Harry Kane.

Tot slot is ook Karim Adeyemi in beeld. De talentvolle aanvaller van RB Salzburg kan met zijn transfer van Oostenrijk naar Dortmund in de voetsporen treden van Haaland, die in 2020 dezelfde weg bewandelde. Bij Dortmund staat momenteel al ex-PSV-spits Donyell Malen onder contract.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen