Vitesse tegen Spurs voor het eerst sinds 2014 in uitverkocht huis

19 oktober 2021 – Vitesse neemt het donderdag in een stijf uitverkochte GelreDome op tegen Tottenham Hotspur. Dat maakte de Arnhemse club dinsdag bekend via sociale media.

Vitesse tegen Spurs voor het eerst sinds 2014 in uitverkocht huis

Maandagavond werden de laatste kaarten voor de Conference League-wedstrijd tegen de Engelsen verkocht. In totaal zullen er 23.731 toeschouwers aanwezig zijn bij het treffen tussen Vitesse en Tottenham Hotspur. Het hoogste aantal sinds het thuisduel tegen Ajax in 2014.

"Hoewel er eigenlijk een nog grotere capaciteit mogelijk is in GelreDome, moest er bij de uitbreiding hiervan rekening worden gehouden met meerdere factoren, die onder meer te maken hebben met de restricties van de UEFA. Daarom is dit de maximale capaciteit", laten de Arnhemmers weten via de officiële clubwebsite.

Lees ook: Vitesse ziet grote concurrenten gelijkspelen

Vitesse - Tottenham Hotspur begint donderdag om 18.45 uur. De ploeg van coach Thomas Letsch verloor twee weken geleden in eigen huis met 1-2 van Stade Rennes, Tottenham rekende thuis af met Mura: 5-1. Afgelopen weekend wonnen de manschappen van Nuno Espirito Santo in de Premier League met 2-3 bij Newcastle United.

Eredivisie

gerelateerd