Talenten AZ maken indruk met monsterzege in Youth League

19 oktober 2021, 19:09   Bijgewerkt: 19 oktober 2021, 19:14

De talenten van AZ Onder 19 hebben opnieuw flink uitgehaald in de UEFA Youth League. De Alkmaarse jeugdploeg rekende in Wijdewormer probleemloos af met de leeftijdsgenoten van Qabala SC uit Azerbeidzjan: 7-0.

Eind september won AZ al de uitwedstrijd tegen Qabala met 0-4. Dinsdag stond die score al bij rust op het bord, door treffers van Nick Koster (twee keer), Myron van Brederode en Fedde de Jong. Vooral die laatste deed dat op indrukwekkende wijze: met een omhaal verschalkte hij de Qabala-doelman.

Na de pauze liepen de Alkmaarse talenten verder uit. Via Jurre van Aken en de ingevallen Tom Kerssens en Mexx Meerdink (de zoon van Martijn Meerdink, die zelf als speler jarenlang in het eerste van AZ speelde) werd de eindstand bepaald op 7-0.

Lees ook: Weergaloze omhaal AZ-talent tijdens Youth League

Eerder op de dag kwamen ook de talenten van Ajax in actie in de Youth League. Tegen Borussia Dortmund, vanavond ook bij het 'grote' Ajax de Europese opponent. In tegenstelling tot AZ Onder 19 lukte het de leeftijdsgenoten van Ajax niet om indruk te maken: de Duitsers waren met 1-5 te sterk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen