Vier Nederlanders in actie tijdens CL, opnieuw domper Wijnaldum

19 oktober 2021, 20:11

Virgil van Dijk staat in de basis bij Liverpool, dat dinsdagavond een ware kraker afwerkt tegen Atlético Madrid in de Champions League. De aanvoerder van het Nederlands elftal heeft de taak om in Madrid Antoine Griezmann van het scoren af te houden. Luis Suárez moet daardoor genoegen nemen met een plek op de bank. Van Dijk is een van de vier Nederlanders die buiten de Ajacieden in actie komt.

Ook bij Inter staan namelijk twee landgenoten aan de aftrap. Stefan de Vrij is zoals gewoonlijk de leider van de Milanese defensie, terwijl Denzel Dumfries moet gaan stomen aan de rechterkant van de defensie. Met Inter neemt het Oranje-duo het dinsdagavond op tegen FC Sheriff Tiraspol. De Moldaviërs zijn met zeges op Shakhtar Donetsk en Real Madrid verrassend sterk aan de nieuwe Champions League-campagne begonnen.

Bij Club Brugge staat slechts één Nederlander aan de aftrap. Noa Lang is een van de twee spitsen van Club Brugge, dat in eigen huis Manchester City ontvangt. De Belgen, die al om 18.45 uur aftrapten, keken tijdens het rustsignaal al tegen een 0-2 achterstand aan. Ruud Vormer en Bas Dost namen tot hun teleurstelling plaats op de reservebank.

Ook voor Georginio Wijnaldum is er weinig reden tot een glimlach. De ervaren middenvelder neemt opnieuw plaats op de reservebank bij Paris Saint-Germain, dat tegen RB Leipzig Neymar mist. Lionel Messi en Kylian Mbappé hebben wél een basisplaats. Bij opponent Leipzig ontbreekt Brian Brobbey vanwege een bovenbeenblessure. FC Porto treft in eigen huis AC Milan, terwijl Real Madrid op bezoek gaat bij Shakhtar.

Lees ook: Opstelling Ajax: Ten Hag geeft Berghuis voorkeur boven Klaassen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen