Inter rekent wél af met stuntploeg; Real recht de rug

19 oktober 2021, 23:18

Na twee stunts op het allerhoogste voetbalpodium is Sheriff Tiraspol weer terug op aarde. De Moldavische topclub, die de vorige ronde verrassend won van Real Madrid, verloor op bezoek in Milaan met 3-1 van Inter. Even mocht de stuntploeg nog hopen op een nieuw hoofdstuk, maar dat werd voorkomen door de grootmacht.

Het was uiteindelijk Arturo Vidal die het lot van Sheriff bezegelde, door van dichtbij raak te prikken in de onderhoek en zo de stand op 2-1 te bepalen. Na 34 minuten spelen volleerde Edin Dzeko bijzonder fraai op voorsprong uit een hoekschop. De VAR keek nog even naar de treffer, maar zag geen dingen die niet door de beugel konden. Die voorsprong bleef echter niet intact, want Real Madrid-beul Sebastien Thill sloeg na rust ook tegen Inter toe. Bij de Italiaanse landskampioen hadden Denzel Dumfries en Stefan de Vrij zoals gebruikelijk een basisplaats. Het duo speelde in de slotfase nog een belangrijke rol: Dumfries gaf de assist op de beslissende 3-1 van 

Real Madrid - Shakhtar Donetsk: 5-0

Real Madrid heeft drie broodnodige punten gepakt in strijd om overwintering in de voorlopig zeer verrassende poule D. De recordwinnaar van de Champions League boekte een 2-0 overwinning op de Oekraïnse landskampioen Shakhtar Donetsk, dat het zonder de geblesseerde oud-Ajacied Lassina Traoré moest stellen.

Lees ook: Liverpool wint na rood Griezmann; hoofdrol Messi

Een knullige eigen treffer van Shakhtar-verdediger Sergey Krivtsov leidde de eenvoudige overwinning van Real Madrid uiteindelijk in. Het was uiteindelijk Vinicius die de wedstrijd in het slot gooide. Na tweemaal puik afronden van de Braziliaan liep de Spaanse gigant uit naar een comfortabele 3-0 voorsprong. Het waren zijn landgenoot Rodrygo en sterspeler Karim Benzema die de eindstand met een harde uithaal op 4-0 bepaalden.

FC Porto - AC Milan: 1-0

Porto boekte in eigen huis de eerste overwinning van het nieuwe seizoen in de Champions League. Tegen AC Milan wonnen de Portugezen met 1-0, dankzij een treffer van Luis Diaz. AC Milan heeft na drie speelronden nog nul punten gescoord en heeft daardoor een gigantische inhaalrace nodig om overwintering af te dwingen.

Lees ook: Ajax declasseert Dortmund en kan volgende ronde CL ruiken

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen