Klopp sneert naar media: "Nu ben ik écht boos"

20 oktober 2021, 10:46

Jürgen Klopp en Diego Simeone schudden na afloop van de wedstrijd tussen Atlético Madrid en Liverpool geen handen, tot verbazing bij de Spaanse en Engelse media. Direct na de 2-3 nederlaag rende Simeone direct naar binnen. Het verraste Klopp, maar hij begrijpt niets van de ontstane ophef.

Klopp liep na afloop richting Simeone, maar hij stond al in de catacomben. Daarom stak de Duitser zijn duim op naar zijn Argentijnse collega. Een Spaanse journalist vroeg Klopp daarom na afloop of hij kwaad was. "Nee, dat was ik helemaal niet. Ik ben toch geen idioot? Je moet geen verhaaltjes gaan creëren. Ik wilde hem een hand geven, dat wilde hij niet."

Daar had Klopp begrip voor. "Hij was emotioneel. Ik vind het niet zo leuk dat je dit doet, zo ben je geen mooi persoon", sneerde hij naar de journalist. Je zei me dat ik boos was, maar dat was ik helemaal niet. Ik ben nu pas écht boos, omdat jij mij deze vraag stelt", aldus de furieuze Klopp, die direct daarna wegliep bij de camera en microfoon.

Liverpool won met 2-3 in Madrid en verstevigde daarmee de koppositie in de poule. De Engelse grootmacht kwam op negen punten uit drie duels. In minuut 78 was het Mohamed Salah die het duel vanaf elf meter besliste.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen